B

R

M

OVER ONS

Bij BRM Productions heerst er van jongs af aan al een grote passie voor muziek. In 2012 werd de stap gezet om deze passie werkelijkheid te maken en is BRM Productions opgericht.

Het evenement staat bij BRM Productions altijd bovenaan. Een groot of klein evenement; daarin maken we geen onderscheid. Ons doel is om samen met u een mooie productie te maken.

BRM Productions is een allround technisch productiebedrijf waarbij ons specialisme op audio gericht is.

Van A tot Z kunnen wij u ontzorgen op technisch gebied voor uw festival, congres of theatervoorstelling.

Wij houden ons ook bezig met audiovisuele installatie van onder andere D&B Audiotechnik, televisies en automatisering.

Licht

Het leveren van licht voor uw event begint bij BRM Productions, of dit nou gaat om het spectaculaire lichtshow of het uitlichten van een pand.
Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing.

Audio

BRM Productions is ontstaan door onze gezamelijke passie voor geluid. Wij zijn trotse gebruikers van het merk D&B Audiotechniek. Door de brede inzet van deze systemen kunnen wij voor alle situaties een goede setup creëren.

Video

Video is niet meer weg te denken uit de productie wereld.

Van een complete livestream tot een groot led-scherm op uw congress.

Verkoop

Verkoop is, naast verhuur, ook een dienst die wij u aanbieden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verkoop van installaties en occasion verkoop.

De volgende stap:

Neem contact met ons op om vrijblijvend uw ideeën te bespreken.

Samen realiseren we een indrukwekkend resultaat!

Verkoop

Wij verkopen en monteren vaste geluid-, licht- en video-installaties.

Wanneer u een vaste installatie aanschaft bent u van plan daar dagelijks gebruik van te maken, daarom is het belangrijk om dit goed aan te pakken. Wij denken graag met u mee en kunnen u daarin adviseren. Zo hebben wij al meerdere D&B geluidsinstallaties mogen installeren. Deze systemen kunnen wij u opmaat aanbieden voor elke ruimte, zo kunnen wij deze speakers in elke RAL kleur leveren.

Een installatie als dit gaat goed samen met een groot beeldscherm of andere audiovisuele oplossingen.

VIDEO

Vandaag de dag vinden veel evenementen online plaats. Zo kunnen wij volledig online of hybride evenementen aanbieden.

Het vertonen van visuals tijdens een evenement geeft extra sfeer en beleving aan het evenement. Led- en videoschermen zijn dan ook niet meer weg te denken. Video is een goede aanvulling op licht en geluid op verschillende producties. BRM Productions biedt u, waar mogelijk, een totaalpakket en kan u uiteraard ook ondersteunen wanneer het op video aankomt. Hierin kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden.

AUDIO

Wij zijn begonnen met D&B Audiotechnik en deze systemen bewijzen zichzelf tot op de dag van vandaag nog steeds elke dag.

D&B Geeft ons uitgebreid de ruimte om te kunnen sturen met audio om bijvoorbeeld overlast te verminderen zonder dat dit ten koste gaat van de ervaring in de zaal.

Ook kunnen wij dit grafisch uittekenen om u bijvoorbeeld te ondersteunen in een vergunningsaanvraag.

Licht

Licht versterkt de beleving van een evenement. Het is onmisbaar en nauw verbonden aan het geluid. Wij beschikken over een groot assortiment aan licht. We werken met gerenomeerde merken zoals Martin Mac, CLF lighting, DTS, Robe en MA-Lighting.

Als de wens er is om te kunnen proeven hoe uw event eruit gaat zien kunnen wij dit uitwerken in een realistische 3D-tekening.

Bovenstaand ziet u het voorbeeld van een 3D render.