In samenwerking met Keen Theatertechniek heeft BRM Productions de volledige technische inrichting geleverd voor Pearl Village Festival. Deze editie bevatte 3 Areas, een Mainstage, de Knapschuur en de huiskamer. Alle drie de areas waren voorzien van een Cardoïde D&B Systeem.

Geleverde materialen:

D&B V8 /  V12 D&B D20 /  D80 Martin Rush MH 6
D&B J-Sub D&B V7p Mac 700
D&B B2 sub D&B Q1 DTS 2-Light
Midas Pro 1 D&B M4 CLF Ares / Yara
Shure Ur4D D&B V-Sub CLF Orion
Midas M32r 4mm Ledscreen Avolites Quartz

 

AFTERMOVIE PEARL VILLAGE FESTIVAL

  • 1,2 en 3 juli 2022

  •   Opdrachtgever:

    Pearl Village

  •   Locatie:

    Dalen

VERKOOP

Wij verkopen en monteren vaste geluid-, licht- en video-installaties.

Wanneer u een vaste installatie aanschaft bent u van plan daar dagelijks gebruik van te maken, daarom is het belangrijk om dit goed aan te pakken. Wij denken graag met u mee en kunnen u daarin adviseren. Zo hebben wij al meerdere D&B geluidsinstallaties mogen installeren. Deze systemen kunnen wij u opmaat aanbieden voor elke ruimte, zo kunnen wij deze speakers in elke RAL kleur leveren.

Een installatie als dit gaat goed samen met een groot beeldscherm of andere audiovisuele oplossingen.

VIDEO

Vandaag de dag vinden veel evenementen online plaats. Zo kunnen wij volledig online of hybride evenementen aanbieden.

Het vertonen van visuals tijdens een evenement geeft extra sfeer en beleving aan het evenement. Led- en videoschermen zijn dan ook niet meer weg te denken. Video is een goede aanvulling op licht en geluid op verschillende producties. BRM Productions biedt u, waar mogelijk, een totaalpakket en kan u uiteraard ook ondersteunen wanneer het op video aankomt. Hierin kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden.

AUDIO

Wij zijn begonnen met D&B Audiotechnik en deze systemen bewijzen zichzelf tot op de dag van vandaag nog steeds elke dag.

D&B Geeft ons uitgebreid de ruimte om te kunnen sturen met audio om bijvoorbeeld overlast te verminderen zonder dat dit ten koste gaat van de ervaring in de zaal.

Ook kunnen wij dit grafisch uittekenen om u bijvoorbeeld te ondersteunen in een vergunningsaanvraag.

Licht

Licht versterkt de beleving van een evenement. Het is onmisbaar en nauw verbonden aan het geluid. Wij beschikken over een groot assortiment aan licht. We werken met gerenomeerde merken zoals Martin Mac, CLF lighting, DTS, Robe en MA-Lighting.

Als de wens er is om te kunnen proeven hoe uw event eruit gaat zien kunnen wij dit uitwerken in een realistische 3D-tekening.

Bovenstaand ziet u het voorbeeld van een 3D render.